söndag 12 september 2010

Grundprov!


Springer östra hade sitt årliga Grundprov idag. Domare var Suzi Sundberg och vi var på hennes mark i Bergshamra/Norrtälje. Vi hade myckte tur med vädret det var varmt och molningt men inget regn. Nio hundar kom till start och två blev godkända. Stort Grattis till Yvonne Mattiasson & SEVCH Qvarnhill Multi Madam och Bert Johansson & SEVCH Pygmalias Bärgpatron som båda två nu har Godkänt Grundprov.

Sedan vill jag skicka ett stort Grattis till Pia Jensen & "Helmer" (Sommartunas Heartbreaker) som aldrig hade sett ett Grundprov eller Jaktprov och som nästan blev godkända idag.Ni gjorde ett jättefint jobb, nu väntar vi på nästa start.....
"Peggy" (Mountjoy Painted Peggy) startade jättefint och var stadig i skott och kast, apporterade jättefint men blev stungen av några jordgetinger och det blev jag också. Efter det blev hon väldigt låg och vi bröt där. Men vi kommer tillbaka.


En härlig dag i goda vänners sällskap, med massor av bra passivitetsträning för hundarna och många fina prestationer av både hundar och förare. Stort Tack till Suzi Sundberg för att du så generöst lånar ut din mark och dömde vårt prov, Stort Tack till skytten Kent Wennersten och Maire-Ly Fröberg Säfström som höll reda på oss deltagare och skrev alla protokoll. Stort Tack till Olle & Gunilla Carlsson som har tagit bilderna och låter mig publisera dem. Klickar du på bilderna så blir de större.
Kompletta resultat hittar du på www.springerostra.se "Aktiviteter - Grundprov"

Inga kommentarer: