torsdag 8 december 2016

Lilla Stockholm & Stockholm Hundmässa 2016 & Rallylydnad!

I år var det första gången som det var en utställning för alla raser på fredagen i Stockholm Kennelklubbs regi. På lördag & söndag var det Stockholm Hundmässa. Jag jobbade och Camilla ställde ut Peggy och Tuva. På fredagen vann Peggy bruksklassen med CK och var oplacerad i Bästa tik. Tuva fick exellent och blev oplacerad i en oerhört fin veteranklass med massor av champions och storvinnare. På lördagen vann Peggy sin klass med excellent och Tuva fick också excellent och blev oplacerad även denna dag.
Det gick bra för "Molle" och familjen Hallin. "Molle" vann öppen klass med CK på fredagen och kom 2:a med CK på lördagen. Finfina resultat. Dessutom deltog Emma Hallin med "Peggy" i SM i juniorhandling. Peggy fick rycka in som standin för Molle för just då var han i utstälningsruingen. Emma gick inte till finalpasset. Men fick en fantastikst fin kritik. Och bara att komma med till SM är fantastiskt! Stort Grattis till familjen Hallin.
"Molle" (Mountjoy Ticklish Timothy) ägare fam. Hallin.
 
Min älskade "Peggy" (SEU(u)CH FIUCH SEVCH LPI LPII RLDN&F&A&M Mountjoy Painted Peggy)

Lika högt älskad och uppskattad, storasyster "Tuva" (SEVCH Hi-Design's Special Edition) från Öland i somras med matte Camilla Jannesson.

Kino startade i mästarklass i A-hallen och de slog till med en fantastisk runda och fick 86 poäng och ett kvalificerande resultat på lördagen.
 Stort stort grattis Maja och Kino.
"Kino" (SEVCH LPI RLDN RLDF RLDA Mountjoy Scurry Simon) som har haft en fantastisk säsong. 2 CERT. Godkänd på Nybörjarprov B. Godkänd i Appellklass spår. Lydnadsdiplom i klass 1. Rallylydnadsdiplom i avancerad klass. Imponerande!

Inga kommentarer: