onsdag 28 december 2016

Välkommen Sonic!

Äntligen är vår väntan över! Glädjen är så stor, vi är så glada och tacksamma för vår nya familjemedlem, vår lilla guldklimp. 
För över fem månader sedan bokade vi en hanvalp från kennel Sieger's. Camilla ville ha en ny hund, Tuva är nästan 10 år och nu kände hon att det var dags för en ny hund.  Och det kändes kul och naturligt att vi skulle dela på kostnader etc för denna hanvalp. Vi kollade runt och fastnade för den urfina tiken "Frida" (DKCH SEU(u)CH KLBCH VDH-Europajugendsieger-13 Sieger's Rumor Said Fire) som är så vacker och har pris på jaktprov i Danmark.

Mamma "Frida"

Först kom besked att mamma Frida hade varit till England och blivit parad med underbara "Woddy" (CH  Calvdale Zero To Hero).
 
Pappa "Woddy"
Sedan väntade vi ivrigt och fick glädjande besked att Frida var dräktig. Valparna anlände och det var ett helt gäng med hanvalpar. Lååång väntan innan de var så stora att vi kunde få bilder på dem. Och då kom det så många bilder, videofilmer och till slut var beslutet taget. "Vår" valp var utvald. Nu var det bara att vänta till han blev 15 veckor och alla vaccinationer och pass mm var klart så han kunde komma hem till oss. Spänningen var enorm när vi åkte för att hämta honom. Ojojoj vad vi blev glada och tacksamma att vi har fått möjlighet att köpa denna underbara lilla valp. Stort stort tack till kennel Sieger's för allt ni har gjort för oss och vår lilla guldklimp. Stort tack Jessie & Kaj Madsen och Vibe Borregaard Madsen för att vi har fått förtroendet att förvalta Sieger's You're My Hero! Vi ska göra vårt bästa.
Här kommer lite bilder på honom. Veronica Forsberg och Camilla Jannesson har tagit bilderna. 

"Sonic" (Sieger's You're My Hero) 16 veckor. Han har mycket spring i benen. Måste öka maten lite.

"Sonic"

"Sonic" och klöv.

"Sonic" och kanindummy.

"Sonic" och papegojan.
"Sonic" och kanindummyn.3 kommentarer:

Arlo sa...

Oj! Vilken fin kille! Lycka till med honom!

Monika Jansson sa...

Tack Britt Marie och Arlo!

Belgarbo's kennel sa...

Va roligt att han äntligen är här!😀Lycka till med honom!