onsdag 1 april 2015

Cecil till salu!

"Cecil" (Mountjoy Ultrasonic Uriah) 
  har kommit tillbaka till födelsehemmet och söker nu en ny ägare.
Han är en mycket lovande valp både exteriört och arbetsmässigt. Han var såld men på grund av ändrade arbetsförhållanden hos sin nya ägare så är han tillbaka hos mig. Han har haft det bästa av det bästa. Varit fyra dagar i veckan hos mig och tre dagar i veckan hos sin nya matte. Han har åkt bil, buss och tåg. Bott i lägenhet och är van vid att anpassa sig till diverse olika situationer. Han går fint i koppel, kommer när man ropar på honom.  Stannar fint i bilen innan man lyfter ut honom. Sitter fint och väntar innanför dörren innan han får gå ut. Har ett utmärkt hundspråk och har träffat hundar av olika raser. Van att bli trimmad och badad. Säger till när han behöver gå ut. Är dock inte helt rumsren ännu.  Han är kelig och kommer gärna och gosar. Är lekfull och nyfiken. Full rulle när vi är ute och går. En trygg och cool valp med massor av energi och påhittighet. Han är vaccinerad vid 8 veckor och nu vid tre månader. Chipmärkt, avmaskad veterinärundersökt, registrerad i Svenska Kenneklubben.

Jag söker någon som är intresserad av både utställning och att arbeta honom på något vis, då han har stor potential för båda. 
Om du bor nära Stockholm/Uppsala/Enköping så ställer jag gärna upp med tips och råd både i din träning och om du vill ha handlinghjälp på utställning.  
Vill du veta mer om "Cecil"  maila till info@mountjoy.se eller ring på 073-703 82 49 



"Cecil" 6 veckor.

"Cecil" 8 veckor.
"Cecil" 8 veckor.

"Cecil" 3 månader.
"Cecil" 3 månader.

2 kommentarer:

Arlo sa...

Men lille halvbrorsan då <3

Pia sa...

Vilken snygging! <3