söndag 12 april 2015

Rallylydnad Arlo, Kino, Bilbo, Ragnar och Ruth.

Helgen har varit intensiv med starter i Rallylydnad både här och där. Massor av fina resultat. Stort Grattis till er alla och Stort tack Veronica Forsberg för fina bilder. Det blir ingen längre rapport för jag är dunderförkyld.
"Arlo" (SEVCH RLDN RLDF RLDA Mountjoy Sagacious Sander) ägare Britt-Marie Webster slog till med att ta Rallylydnadsdiplom i Avancerad klass! Stort stort grattis! Superbra! (foto Britt-Marie)
"Ragnar" (RLDN Mountjoy Residential Ragnar) ägare Lee Pohl och Monika Jansson. Debuterade i Fortsättningsklass med den äran. Två godkända rundor trots att han på slutet var väldigt taggad och det blev en hel del glädjeskutt!  (foto Veronica)
"Bilbo" (SE JV-14 RLDN Mountjoy Scallywag Sam) slog till med två godkända rundor i fortsättningsklassen.  En runda blev så bra att det räckte till en tredjeplacering i klassen och han blev dessutom Bro-Håbos klubbmästare!  (foto Veronica)

"Bilbo"   (foto Veronica)
"Kino" (SEVCH RLDN Mountjoy Scurry Simon) ägare Magnhild Löfstedt debuterade i fortsättningsklassen och var nära att få en godkänd runda. Endast 4 poäng ifrån. Men det blev 66 och 57 poäng. Nästa gång sitter det. Men Maja och Kino byter gren ett tag. Nu är det tävlingslydnad som står på programmet. Bilden är från förra sommaren.
"Ruth" (SEVCH RLDN RLDF RLDA Mountjoy Rebellious Ruth) startade två gånger i mästarklass. Första rundan var vi nära ett godkänt. Men tyvärr klantade jag till mig. Andra rundan många timmar senare i stormbyar så var Ruth inte alls på humör. Hon ville helt plötsligt inte gå på höger sida. Vet inte varför. Men nu pausar vi Rallyn och satsar på lydnadsprov klass 1 precis som Maja och "Kino!
(foto Veronica)

"Ruth" (foto Veronica)

"Ruth" (foto Veronica)

1 kommentar:

Arlo sa...

Vilka hundar vi har ❤