torsdag 28 maj 2015

Ruth väntar valpar 2


Ruth är min lilla hoppetossa som alltid är glad och munter. Hon har mycket studs och spring i benen. Men just nu är det en lugnare Ruth som äter och vilar och promenerar i långsam takt. Magen är riktigt stor.
Här kommer en presentation av mamman till valparna.

Ruth (SEVCH LP1 RLDN RLDF RLDA Mountjoy Rebellious Ruth) är alltid go och glad och vill göra saker med mig. Hon är snabb och alert. Hon har utvecklats till en duktig apportör. Hon hade plus på nyfikenhet och jaktlust på MH. Hon har godkänt vattenprov och nybörjarvatten. Hon var nära att bli godkänd på Nybörjarprov B fält. Hon har blivit BIS-1 på Östra Cup där man ska samla poäng på utställning, vattentest och fälttest på samma dag av tre olika domare. Hon har fått CK på utställning. Vi har tränat och tävlat i Rallylydnad och på Lydnadsprov och det har gått bra. Hon har LP 1 alltså tre 1:a pris i lydnadsklass 1. Rallylydnadsdiplom i nybörjar, fortsättning och avancerad klass. Sedan har vi fått två godkända resultat i mästarklass. Ruth är en duktig spårhund och är Svensk Viltspårchampion. Ruth är en riktig kelgris som vill ligga nära och gosa. Hon är en mjuk och följsam tik.

Hennes syskon har visat sig att vara mycket arbetsglada. ”Ragnar” (SEVCH RLDN Mountjoy Residential Ragnar) är Viltspårchampion och har Rallylydnadsdiplom i nybörjarklass och två godkända rundor i fortsättningsklassen. Han är en mycket duktig och uppskattad kortdrivare på rådjur och hare, han stöter fågel på ett bra sätt. Han har stort tryck i marken. ”Sascha” (SEVCH Mountjoy Relaxed Roxanne) är Viltspårchampion och CK på utställning. Hon har godkänt Norskt jaktanlagsprov. ”Aileen” (RLDN RLDF Mountjoy Rapid Rapunsel) har Rallylydnadsdiplom i nybörjar och fortsättningsklass och är godkänd i anlagsklass viltspårprov.

Mamma ”Jasmine” (SEVCH LP1 LP2 RLDN Cloette’s Passion For Pleasure) var en mycket arbetsglad tik som förutom Viltspårchampionatet spårade till sig en uppflyttning till Lägre klass på bruks. Hon fick Lydnadsdiplom i klass 1. Hon apporterade vilt och simmade jättefint, hade bra fart och stil på fältet.
"Ruth" rallylydnad, svansen är inte så kort, hon viftar bara så mycket på den.

"Ruth"  BIS-1 Östra Cup

 

 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer: