torsdag 28 maj 2015

Ruth väntar valpar!

Ruth börjar bli riktigt tjock nu. Nu är det bara upploppet kvar. Ca två veckor innan valparna ska anlända. Hon börjar bli tung och hon hoppar och skuttar inte lika mycket längre. Matlusten har ökat lavinartat. Hon kräver mat, och så fort man öppnar kylskåpet så är hon där och spanar och ser om det finns något till henne.
Här kommer en presentation av pappan till valparna!
Han kallas för Putte, men heter SEVCH RLDN RLDF Ljungstorps Affection. Han är Perrys (SEU(u)CH SEVCH LP1 Mountjoy Particoloured Perry) första avkomma. Perry som är min första dubbelchampion och en underbar springer spaniel som har så mycket av allt. Perry är en syster till min fantastiska Peggy (SEU(u)CH SEVCH LP1 LP2 RLDN RLDF RLDA RLDM Mountjoy Painted Peggy). Båda två har Godkänt Nybörjarprov B, Godkänt Vattenprov och har dessutom blivit BIS-1 på Östra Cup.  Mamma till Putte är Lisa (SEVCH LP1 RLD RLDF) som är en mycket uppskattad jakthund på både klövvilt och fågel. Hon är följsam och är mycket arbetsglad. Lisa är en otroligt tålmodig och snäll familjehund.
Putte gjorde ett mycket bra MH precis som sin far, faster, farbror och mor. Han är Svensk Viltspårchampion har rallydiplom i nybörjar och fortsättningsklass. Dessutom har han blivit godkänd på Nybörjarprov B fältdelen. Han är en uppskattad familjehund och älskar alla människor både stora och små. Han vill jobba, jobba, jobba.  Är en spontanapportör av stora mått, älskar att simma.  Han har CK på utställning  och det har mamma Lisa också. Pappa Perry är utställningschampion liksom faster Peggy och farmor Puma har CERT, Farfar är storvinnare på utställning och har gjort ett jättebra MH och har godkänt norskt jaktanlagsprov vid 9 månaders ålder. Det finns både beauty and brain bakåt i stamtavlan hos Putte.



"Putte" (SEVCH RLDN RLDF Ljungstorps Affection) 

"Perry" (SEU(u)CH SEVCH LP1 Mountjoy Particoloured Perry)
"Peggy" (SEU(u)CH SEVCH LP1 LP2 RLDN RLDF RLDA RLDM Mountjoy Painted Peggy)
"Peggy"
"Putte"

"Putte"

"Putte"

"Putte"


"Putte"

"Putte"

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi håller tummarna för ett härligt gäng valpar! Blir nog väldigt glada,pigga och arbetsglada!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Arlo sa...

Grattis! Putte ser ju för härlig ut!